Любо Пенев чака нови в ЦСКА

Любослав Пенев очаква нови футболисти в ЦСКА до края на февруари. Новият треньор отказа да говори с имена и постове. „Очаквам трансфери, но ще говоря, когато е сигурно“, каза Пенев преди третия си дебют начело на ЦСКА срещу „Черно море“ във Варна.

„Червените“ ще излязат с тактиката, която няма да има общо с тази на предишния наставник Нестор Ел Маестро. „Ще играем по различен начин в различна тактическа подредба – разкри Любо. - На всички трябва да е ясно, че времето ни не бе достатъчно. Отбор от 23-а футболисти не де подготвя за няколко тренировки. Ще се оправяме в движение. „Черно море“ е корав и интерес съперник, воден от силен треньор в лицето на Илиан Илиев. Тепърва ще се запознавам с много неща, една седмица не е достатъчна. Убеден съм, че физическата подготовка е на ниво. Въпреки че не съм присъствал на лагера.“

С думите Пенев отново намекна, че подготовката на ЦСКА при Ел Маестро не е била на ниво. Или поне според неговите виждания.

Младите Стойчо Атанасов и Ангел Лясков са без алтернатива за крайни защитници при гостуването на „Черно море“. Бразилецът Жеферсон се подобрява, но вероятно няма да играе и следващата неделя срещу „Левски“. Божидар Чорбаджийски вече тренира с ЦСКА.

През миналия сезон „червените“ спечелиха инфарктно на стадион „Тича“ с гол на напусналия вече бразилец Фернандо Каранга в последната минута.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ