Магазин „CCC” отвори врати в Мол Велико Търново

Полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти CCC откри първия си магазин във Велико Търново. Той се намира в Централ Мол. Новата фешън дестинация предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в „CCC”, с асортимент от над 1000 артикула. Това е 13-ият магазин на CCC в България. Предстоят откривания на още обекти в София, Ловеч и Габрово.

В „CCC” – Мол Велико Търново е на разположение новата колекция за пролет /лято 2019, която представя модерни и удобни обувки, сандали, сникърси, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 18 април всички артикули са с 20% намаление.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. „CCC” се гордеят, че внимателно подбират най-добрите материали и изграждат богат асортимент от различни модели и марки.

В рамките на един моден сезон компанията представя близо 3000 модела обувки и чанти, а общият брой регистрирани собствени търговски марки е 67. Голяма част от тях са представени и в България наред с най-популярната – бранда „Lasocki” за изделия от естествена кожа, както и новия бранд „Gino Rossi”. Марката е известна с елегантния дизайн и изключителния комфорт на моделите. Произвежда се в Полша, следвайки стила на най-модерните световни линии.

„Радваме се, че българските клиенти вече се убедиха в качеството и разнообразието, които предлагаме. Ценовата стратегия на фирмата е в това да предлага висококачествен продукт на достъпни цени. Планираме да се развиваме и да растем в страната, така че все повече хора да имат достъп до това”, коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на „CCC” за България и Сърбия.

„CCC” е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Той работи на принципа на мулти-бранд концепцията -различни марки под един покрив. Най-популярният бранд в „CCC” е „Lasocki”. Първоначално създаден само за дамите, а в момента има за всеки: мъжките линии „Lasocki Fashion For Men” и „Lasocki Casual” и детските колекции „Lasocki Kids” и „Lasocki Young”.

В допълнение към собствените марки като „Jenny Fairy”, „Clara Barson”, „Nylon Red”,” Cesare Cave”, „Vapiano”, „CCC” предлага и лицензирани колекции от обувки, като „Disney”. В допълнение към широката гама от обувки магазините на „CCC” предлагат също модни чанти и аксесоари.

„CCC” въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. „CCC” разполага с близо 700 филиала в 15 държави, продава над 25 милиона чифта обувки годишно, изработени в собствената им фабрика в Полша.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Инвестиции