Магически дати за отслабване през август

Балансирано хранете до края на месеца може да стопи ненужните килограми без глад и лишения

Уикендът е запазен за тестените и сладките изкушения

Осем магически дати помагат да влезем във форма до края на август. Това разкрива астроложката Мишел пред „Зодиак“. В тези дни можем да ядем до насита и едновременно с това да слабеем, подкрепени от силата на Луната.

Тайната се крие в преминаването й последователно през зодиака, което активира различните качества на храните. Така белтъчини, сол, мазнини и въглехидрати могат да се хапват без свян, стига да бъде подходящият ден за това.

„При активирането на съответното качество трябва много внимателно да се наблюдава как тялото реагира на посочените храни. В определени дни организмът е настроен да усвоява напълно дадени вещества и в повечето случаи би трябвало да можем спокойно да си хапваме от тях, без да се притесняваме, че ще имаме странични ефекти или че ще напълнеем“, разяснява астроложката.

Тя съветва, че има опасност да се получи и обратното, затова трябва да се вслушваме в организма си и да не притъпяваме сетивността си.

„Възможно е на определена дата да усвоявате с лекота и да имате апетит за съответната храна, но може и да изпитвате нежелание за нея и да ви става тежко, да се чувствате изморени и вяли - това означава, че в бъдеще трябва да бъдете по-внимателни с този вид храна в дните, когато тя се активира според Луната“, посочва още Мишел.

Така например днес най-добре от организма се понасят храни като картофи, моркови и ряпа, както и солените ястия. Утре и вдругиден на почит трябва да са блюдата, богати на мазнини, както и различните видове ядки. Именно тяхната консумация е най-целесъобразна на 25 и 26 август.

Белтъчини и въглехидрати е най-добре да се приемат след 27 август, сочат знаците отгоре. Така мляко, сирене, извара и нетлъсто месо, както и плодовете, ще се усвояват оптимално на 29, 30 и 31 август, а всички тестени и сладки храни спокойно може да завладеят менюто през целия уикенд.

 

Какво да ядем по дни до края на месеца

 

ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА В кои дни и часове се активират през АВГУСТ 2016 г.
 БЕЛТЪЧИНИ И ПЛОДОВЕ Белтъчините (от мляко, сирене, извара и нетлъсто месо) и плодовете ще се усвояват оптимално на: 29, 30, 31 август
 СОЛ, КОРЕНОПЛОДНИ Кореноплодните (картофи, моркови, ряпа), както и солените храни, ще се преработват най-добре на: 24 август
 МАЗНИНИ Мазните храни, както и различните видове ядки, е най-целесъобразно да консумирате на: 25, 26 август
 ВЪГЛЕХИДРАТИ Въглехидратите (всички тестени и сладки храни) се усвояват най-добре на: 27, 28 август

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл