Майка води децата си да бият и грабят в село край Лом

Снимка: Архив

44 годишна жена, сформирала банда с част от децата си, нападнала, пребила и ограбила мъж в монтанското село Комощица. Крадците са арестувани, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Нападението станало във вторник към 22 часа в дома на 48 годишният Любомир В. в селото на 15 км от Лом. Докато стопанинът се готвел за сън, в къщата му нахлули четирима непознати, които го засипали с удари, прибрали от него 600 лева и избягали. На другия ден сутринта мъжът подал сигнал за грабежа в полицията и за няколко часа криминалистите заловили апашите. Оказало се, че ударът е бил извършен от криминално проявената и осъждана Валентина И., 14 годишният й син Цветомир Б. и 16 годишната й дъщеря Зюмбюла Б. В групата бил включен и съседът на крадливата фамилия Антон И. /25 г./ - също криминално проявен и осъждан.

Пред полицаите обирджиите признали, че нападнали съселянина си, защото разбрали, че е продал земя и има пари в дома си. Част от задигнатата сума е намерена и върната на собственика. Апашите са задържани за 24 часа и срещу тях е образувано досъдебно производство. „Валентина има 11-12 деца, не работи нищо, преживява от социални помощи и кражби и пие. Явно вече се е заела да научи и децата си да крадат и безчинстват!”, коментират в селото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право