Майка и деца загиват в страшен пожар (обзор)

Млада майка и двете й деца загинаха в страшен пожар в нощта на събота срещу неделя в ловешкото село Лисец. За трагедията съобщиха от пресцентъра на областната ловешка полицейска дирекция.

Огнеборците получили сигнал за убийствения огън в 2,08 ч. в неделя. На тел. 112 им се обадил силно уплашен съпругът на жената. Той бил нощна смяна и бил далеч от дома си на работа. Съпругата му звъннала най-напред на него, когато изпаднала в паника. Той пратил веднага огнеборци на помощ, те тръгнали незабавно от Ловеч, но закъснели. На местопроизшествието пристигнали два екипа на районната служба “Пожарна безопасност и защита на населението”. Там видели, че искрата е тръгнала от първия етаж на къщата и я подпалила цялата. Майката с двете дечица - на 6 и 8 години, се намирала на втория етаж. И тримата били заспали. Малките се задушили и починали в съня си. Майката се събудила, станала, борила с пламъците, но напразно. Огнеборците не успели да ги спасят. С

поред експерти от пожарната искрата е пламнала от повредени стари климатици, с които семейството се отоплявало, защото нямало средства да ги смени. Все пак специалистите правят уговорката, че причината за пожара има нужда от допълнително изясняване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право