Майли Сайръс: Пуша трева и псувам, но не съм лъжкиня

Раздялата на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт е факт, но слуховете за причината двамата да прекратят отношенията и брака си , сякаш не спират да се появяват и постоянно се променят.

След дълго мълчание, поп певицата реши да даде изявление в личния си Instagram профил.

Ето какво написа:

"Мога да приема това, че животът, който съм си избрала, означава да съм напълно открита и откровена с моите фенове, които обичам. Това, което не мога да приема обаче е да ми казват, че лъжа, за да прикрия нещо, което не съм извършила. Нямам какво да крия. Не е тайна, че в началото на 20-те ми години купонясвах постоянно. Не само че пушех трева, а и подкрепях употребата й, експериментирах с наркотици, а в най-популярната ми песен ("Molly") се пее за танцуване под въздействието на наркотици. Прецаквала съм предишни връзки, изневерявала съм също. Загубих страхотна сделка с Walmart, когато бях на 17, защото пушех много марихуана. Изхвърлиха от "Хотел Трансилвания", защото купих торта за рождения ден на Лиъм във формата на пенис и я облизах. Вероятно в Интернет има повече мои голи снимки от колкото на която и да е жена в историята".

След разкритията за личния си живот, повечето от които са отдавна изтекли в онлайн пространството, Майли проговори и за раздялата си с Лиъм, с когото се ожениха миналата Коледа, но бяха заедно в продължение на 10 години.

"Истината е, че когато с Лиъм се събрахме, аз бях напълно отдадена на връзката ни. Няма никакви тайни, които да разкриете в това отношение. Извадих си поука от всяко преживяване в живота ми. Не съм перфектна, не искам и да бъда, това е скучно. Пораснах пред всички вас, нека подчертая отново - пораснах. Затова мога да призная за много неща, които съм направила, но отказвам да призная, че бракът ми е приключил заради изневяра. Казах го преди и продължава да е вярно, обичам Лиъм и винаги ще е така. Но в този момент имах нужда да взема здравословното за мен решение и да оставя този предишен живот зад себе си. Сега съм по-здрава и щастлива от много време насам. Може да ме наречете туъркваща, пушеща марихуана, псуваща южнячка, но не и лъжкиня. Горда съм да заявя, че просто съм на друг етап, различен от този, на който бях като млада", завърши изявлението си Сайръс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица