Майли Сайръс: След като правих секс, вече не исках да бъда Хана Монтана

На корицата на августския брой на ELLE застава една от най-провокативните (напоследък, а и като цяло) певици - Майли Сайръс, която даде интервю за списанието и разкри много любопитни подробности за кариерата и личния си живот.

"Имаше ли момент, когато ти се е искало да се откажеш от образа на Хана Монтана, по време на снимките?", попита я интервюиращата Моли Ламбърт, на което Майли отговори кратко и ясно:

"Само веднъж, когато бях на 18, просто ми се стори глупаво. Тогава правих секс за първи път и не исках повече да си слагам тъпата перука. Беше странно.. Вече бях пораснала".

Поп певицата направи и сравнение с момента, когато е видяла Питър Пан в Дисниленд да пуши цигара - тя е усетила, че детските й представи са тотално разбити и че тя самата се чувства така спрямо нейните фенове, след като е загубила девствеността си.

Сайръс не се притеснява да говори и за сексуалния и любовния си живот към днешна дата: "За много хора е странно, че съм омъжена. Но моята връзка е уникална. Не бих допуснала никой близо до нея, защото тя е толкова сложна, модерна и различна, надали някой ще я разбере. Надявам се, че никой не си ме представя как готвя вечеря в кухнята по престилка! Аз съм в хетеро връзка, но все още ме привличат жени. Определено не влизам в стереотипа на добрата съпруга", сподели певицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица