Малкият „самурай” е готов за авантюри

Под капака работи нов 1,5-литров бензинов мотор с мощност 102 к.с.

all-new_suzuki_jimny_02

Новият модел Suzuki JIMNY бе пуснат на пазара в Япония, а у нас се очаква да бъде лансиран в края на годината. Автомобилът се произвежда в страната на изгряващото слънце. Той се задвижва от новоразработен 1,5-литров бензинов мотор с мощност 102 к.с. при 6000 оборота и максимален въртящ момент 130 Nm.

all-new_suzuki_jimny_04

Малкият офроудър е оборудван със система за задвижване на четирите колела All Grip Pro. Компактните габарити улесняват придвижването и маневрирането в градска среда, а извън асфалтираните пътища японският „самурай” демонстрира ненадмината проходимост за размерите си.

55-10-6kol

Приключенският дух на JIMNY и възможностите му да се справя с тежките терени личат от грубоватия дизайн с ръбести форми. Запазени са отличителни характеристики на модела като кръглите фарове, сегментираната радиаторна решетка и вградените в задната броня правоъгълни светлини.

all-new_suzuki_jimny_07

Пътническата кабина е удобна и функционална, като предлага много пространство за пасажерите съобразно габаритите си. По отношение на безопасността колата е оборудвана със съвременната технология Suzuki Safety Support.

all-new_suzuki_jimny_05

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили