Манолев претърпя тежка операция

Станислав Манолев претърпя операция заради тежка контузия, която получи в последното вечно дерби срещу „Левски“, спечелено с 3:2 от ЦСКА. Националът има скъсване на връзка в коляното и ще почива най-малко 4 месеца. Но лекарите обикновено са много внимателни при прогнози за подобен тип контузии. Манолев напусна с ужасяващи гримаси терена във вторник и още тогава имаше съмнение за лошата новина.

Общо 9 футболисти на ЦСКА няма да играят в последния кръг от сезона срещу „Берое“. Рубен Пинто е наказан заедно с обичайния абониран за жълтия картон Стойчо Атанасов. А Тиаго Родригес получи почивка. Ганаецът Едвин Джеси замина за родината си заради покана от националния отбор – ще играе срещу Исландия и Япония.

В лазарета на „червените“, освен Манолев, са Фернандо Каранга, Георги Китанов, Александър Дулгеров и Укра.

Македонският треньор Чедомир Яневски пристигна на предварителен разговор с ръководството на ЦСКА. Специалистът има няколко оферти и до края на седмицата ще изслуша кандидатите за неговия подпис. В Македония написаха, че щял да получава 50 000 евро месечна заплата в ЦСКА, което граничи с абсурда. Актуалният треньор на „червените“ Христо Янев на този етап си остава само със статут на временен и ангажиментите му ще приключат в мача с „Берое“. Двубоят е без значение за ЦСКА, докато старозагорския тим има минимален шанс за третото място, но само при победа на „Армията“ и загуба на „Левски“ при гостуването на „Верея“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ