Манчев и Шишков очакват много силна конкуренция във Варна

Шеф Манчев и Шеф Шишков: Очакваме във Варна силна конкуренция и едни от най-добрите претенденти за титлата Грил-майстор на България

Двамата експерти гостуват този уикенд в морската столица, за да открият най-умелите кулинари в Националния турнир по спортен грил, организиран от Lidl и Coca-Cola

Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува във Варна и желаещите да се включат в Националния турнир по спортен грил в морската столица трябва да се регистрират на grillmaistor.bg и в събота да представят свое кулинарно изкушение пред членове на журито на турнира. Шеф Манчев и Шеф Шишков ще очакват всички желаещи на 12 август 2017 г. след 12:00 ч. в хотел Черно море, където кандидат-майсторите ще трябва да донесат свои кулинарни произведения, за да демонстрират грил умения.

„Грил-партито е социален феномен и придобива все по-голяма популярност в България. Въпреки че победителите в предишните два кръга в Стара Загора и Русе не са професионални готвачи, а само любители, си личеше колко много удоволствие им доставя да творят кулинарно и да създават истински шедьоври. Това, което демонстрираха всички участници до сега, бе достойно за професионалната кухня, но от Варна очакваме още по-силна конкуренция и смятаме, че в събота ще се запознаем с едни от най-добрите претенденти за титлата Грил-майстор на България", споделиха Шеф Манчев и Шеф Шишков.

Най-умелите четирима участници, избрани от журито в събота, ще премерят сили в директен грил двубой пред публика в неделя от 18:00 ч., в рамките на целодневното грил събитие под наслов „Да споделим грила!“, което ще се проведе в близост до Пантеона в Морската градина на 13 август 2017 г. Двубоят ще определи най-добрия грил-майстор от Варна, който ще представи града на финала в София и ще се бори за титлата Грил-майстор на България и голямата награда от 2 500 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме