Манчев и Шишков търсят най-добрия майстор на грила в Русе

Грил турнето на LIDL и COCA-COLA продължава тази неделя

Крайдунавският град ще излъчи вторият претендент за титлата „Грил-майстор на България“, който ще се бори за голямата награда в размер на 2 500 лв.

Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува тази неделя в Русе. Всички жители и гости на града ще могат да се насладят на майсторски подготвени грил изкушения и ледени напитки в специално изградената зона в Парка на младежта. В близост до „Вазата“ от 10:00 ч. до 22:00 ч. на 30 юли 2017 г. малки и големи ще имат възможност да се включат в общата инициатива под наслов „Да споделим грила!“ и да отпразнуват заедно ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади.

Манчев и Шишков ЛидлКато част от инициативата шеф Манчев и шеф Шишков ще търсят най‑добрия грил майстор в крайдунавския град, предизвиквайки най-умелите кулинари да премерят сили в Националния турнир по спортен грил и да се преборят за титлата „Грил майстор на България”.

Желаещите да се включат в регионалната квалификация от Националния турнир по спортен грил в Русе трябва да се регистрират на grillmaistor.bg до петък (28 юли 2017 г.), а в събота да приготвят свое кулинарно изкушение и след 12:00 ч. да го представят пред членове на журито на турнира. Предварителният етап ще се проведе на 29 юли 2017 г. в хотел „Дунав плаза“, където всички кандидат-майстори ще трябва да донесат своите кулинарни творения и да демонстрират грил умения пред шеф Манчев и шеф Шишков. Двамата кулинарни експерти ще определят четирима регионални финалисти, които ще премерят сили в директен грил двубой в неделя от 18 ч. и ще определят претендента от Русе. Той ще представи града на финала в София и ще се бори за титлата Грил-майстор на България и голямата награда от 2 500 лв.

Концерт Грил турне ЛидлОрганизаторите са предвидили различни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева, както и завладяващ летен концерт на група АКАГА. Посетителите на събитието ще могат да опитат от специално разработеното меню, приготвено от умели майстори на грила, но в същото време, всички желаещи ще могат сами да си приготвят бургери, стекове, ребра или да импровизират с различни качествени продукти.

Грил турнето продължавa на 13 август във Варна, в Бургас на 20 август и в Пловдив на 27 август, а финалът на Националния турнир по спортен грил, ще се проведе в началото на септември в София.

За повече информация следете: www.grillmaistor.bg, както и на www.facebook.com/lidlbulgaria и

www.facebook.com/cocacolabulgaria.

 Турнето стартира миналата неделя в Стара Загора, Където 33-годишният Мирослав Каменаров спечели на титлата като впечатли журито с перфектно гриловани пилешки гърди.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме