“Манчестър Юнайтед“ и „Реал“ станаха за смях

На 8 август два гиганта ще се срещнат в Скопие за Суперкупата на Европа. Същите станаха за смях пред американската публика.

Манчестър Юнайтед“ и „Реал“ не могат да бият дузпи! След 1:1 в редовното време (голове на Джеси Лингаард и Касемиро) трябваше да има шоу за феновете и краен победител. Започнаха дузпите. От общо 10 удара от бялата точка, паднаха три гола – два за „Юнайтед“ (на Хенрик Мхитарян и Дели Блинд) и един за „Реал“ (Луис Кезада). По света нарекоха драмата „най-лошото изпълнение на дузпи в историята“. Три пъти играчи на „Реал“ въобще не улучиха вратата. Преди три години двата гранда играха през 109 000 души в Мичигън, а сега на стадиона имаше „само“ 67 хиляди.

Преди двубоя Жозе Моуриньо, треньорът на „червените дяволи“, гарантира – Давид де Хеа няма да отиде на „Сантяго Бернабеу“. Сагата изглежда завинаги приключила.

И докато „дяволите“ се радват на престижната странна победа, в „Челси“ се потопиха в басейна преди дуела с „Байерн“ в Сингапур в сряда. Лошата новина от тима на Антонио Конте е за тежка контузия на испанския национал Педро. Нападателят има фрактура на няколко места след сблъсък с вратаря Давид Оспиня („Арсенал“) при победата с 3:0. Първоначално се очакваше травмата да е лека, но сега никой не прави прогнози колко ще е дълго възстановяването.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят