Мария Габриел, водач на листата на ГЕРБ: С победата ГЕРБ ще покажат, че България следва непоколебимо европейския път

Да работим за обединена Европа в дух на сътрудничество и уважение, призова в зала Арена „Армеец“ водачът на евролистата на ГЕРБ Мария Габриел. Важно е да се изправим като един за по-ефективна Европа, призова тя.

Тя бе поканена на сцената от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов, който отново представи цялата листа на ГЕРБ-СДС отзад-напред. "Здравейте, победители!", поздрави Цветанов пълната "Арена Армеец". Той благодари на партньорите от СДС, земеделските формации и на репресираните, които подписаха споразумения за подкрепа. 265 общини и много населени места са посетили кандидатите на ГЕРБ, отчете Цветанов. Той похвали най-напред структурите в Кърджали, Велико Търново, Шумен и останалите във всяка една точка на страната за свършената работа. Имаме избори, които трябва да бъдат спечелени, подгря актива Цветанов. .

Давам думата на Мария Габриел - еврокомисар и капитан на нашия прекрасен отбор, обяви вторият в ГЕРБ.

Днешният ден е важен за нас, за да изпратим силно послание за нашия кандидат Манфред Вебер за председател на Еврокомисията, заяви Габриел.

Вие градите вече 10 години имиджа на България в ЕС, подчерта заслугите и на Бойко Борисов водачът на листата на ГЕРБ. По думите й с победата на този евровот, начело с премиера, ГЕРБ ще покажат, че България следва непоколебимо европейския път.

Да, грешим, но и бързо поправяме грешките си, посочи още Габриел. Имаме само няколко дни до европейските избори - нека всеки един от нас до последната минута от тази кампания да продължи да отстоява силно - България в обединена Европа, апелира водачката на листата на ГЕРБ-СДС.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика