Мария Габриел в Ямбол: С единство и отговорност можем да постигнем още много

„Искаме България, която да е уважавана в Европа, искаме България, която да блести със своите традиции, история и култура, с талантливите си млади хора“ – това заяви в Ямбол водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел. „Искаме България, която върви напред и затова трябва да кажем „да“ на обединението, единството и отговорността, защото именно с тях можем още много да постигнем“, обърна се към хората българският еврокомисар.

Стотици хора от Ямбол и областта се събраха, за да посрещнат водача на листата Мария Габриел. Повече от час тя раздава автографи и се снима с привърженици, които бяха дошли да я поздравят и да й пожелаят успех. По време на посещението си тя разгледа Интерактивния музей на открито „Европа в Ямбол“, изграден от ямболската организация на ПП ГЕРБ по повод изборите за Европейски парламент. Преди това Мария Габриел отдели специално внимание на ямболския Безистен, превърнат в музей и културно-информационен център по европейски проект.

„Градът се развива, градът се модернизира, в него има място и за младите хора, и за възрастните, има място за културата, за уважение към миналото и традициите ни, но и много дързост към бъдещето, за да продължаваме да го градим заедно“, сподели впечатленията си от Ямбол водачът на листата.

„Мария Габриел е капитан на най-добрия отбор от кандидати за евродепутати“, изтъкна областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Ямбол Георги Славов. Двамата призоваха на 26 май да се гласува с номер 12 в бюлетината.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика