Мария и Мегз заровиха томахавките

Попфолк изпълнителката Мария и дизайнерката Миглена Каканашева демонстрираха отново близки отношения.

След като получи приза за Попфолк идол на годината, Фики се прибра да отпразнува изписването на първородния му син

Златка Райкова в последния момент се отказала да дойде

18-1 18-1-1

Фолк дивата Мария и младата дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз заровиха томахавките, видя „Труд“. Това се случи по време на церемонията по връчването на единствените по рода си у нас награди The 1 Lifestyle Awards.

По време на съвместното си участие в риалити формата „Вип Брадър“ двете представителки на родния шоубизнес жестоко се изпокараха помежду си и дори се плашеха със съд. Няколко месеца по-късно обаче между звездата на „Пайнер“ и Мегз няма и следа от враждата. Двете пристигнаха заедно на събитието и постоянно си шушукаха и кикотеха, седнали една до друга на ВИП сепаре.

Друг интересен момент от участието на Мария в наградите, бе когато се отиде да вземе своята статуетка за Най-стилна личност през 2017 г. Качвайки се на сцената, тя целуна по устата водещия Dee. Вероятно с това тя искаше да покаже, че сърцето й е свободно, защото, докато беше с бившия си съпруг Кристиян Гущеров, никога не си е позволявала да прави така на светски събития.

Мегз пък получи статуетка за „Инфлуенсър на годината“, където организаторите споделиха, че убедително е водела с около 2000 гласа пред конкурентките си Ася Капчикова, Биляна Йотовска, Моника Валериева и Златка Райкова. Вероятно предусещаща това последната отказала да се появи на церемонията в последния момент, въпреки предварителното си потвърждение.

Двойна радост се струпа на хитовия изпълнител Фики в деня на наградите. Сутринта изписаха от болницата първородния му син, кръстен на баща му Тони Стораро, и го заведе вкъщи, където предварително беше поръчал богата украса. На церемонията той получи една от най-престижните статуетки – за музикален идол в попфолка.

Макар вечерта в семейната сладкарница да се бяха събрали куп приятели, за да отпразнуват изписването на звездния наследник, Фики уважи церемонията, а веднага след това побърза да се присъедини към купона. Именно поради тази причина Стораро-старши не успя да присъства и да си вземе наградата заедно с Емилия за песен на 2017 за дуета им „Как да изтрезнея“.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица