Марта Вачкова опипа Наум Шопов

Между снимките на „Откраднат живот”

Mарта Вачкова пусна ръка по атлетичното тяло на Наум Шопов между снимките на сериала „Откраднат живот”, в който двамата участват. Актрисата накара хиляди момичета да й завидят след като сподели клипчето на напомпания си колега в социалните мрежи.

От известно време Вачкова често предава на живо какво се случва край снимачната площадка в болница „Свети Кирил“.

Последното й видео обаче се превърна в истински хит в интернет, тъй като гледката определено допадна на почитателките на сериала. В него сестра Жекова показа как екранният д-р Борис Тасев не си губи времето и тренира дори между сцените на „Откраднат живот“. Пред колежката си атлетичният Наум изпълнява упражнение с ластици за трицепси, а Марта не издържа на изкушението да докосне мускула на колегата си:

"Майкооо, как се напряга! Сега жените мрат, че Жекова бара, еб..си майката! Ооооо... това не трябваше", изпусна се Жекова. След което поиска и тя да пробва упражнението.

После Марта похвали Шопов, че е мъж за пример: "Наум е машина! Всеки свободен миг тренира. Или учи. Той е пример за всеки млад мъж", обясни с ентусиазъм Вачкова, а под видеото заваляха коментари от фенки на младия актьор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица