Масов бой пред кръчма във Вършец - четирима пребити, двама в килия

Снимка: Архив

Среднощно сбиване пред заведение във Вършец завърши с четирима контузени и двама арестувани мъже. Битката пламнала след доста алкохол между гости на курортния град и местни жители, съобщиха от полицията.

Боят е започнал към 3.30 часа в неделя пред механа на улица „Република” във Вършец. Група мъже от Костинброд – Верчо С./ 48 г./, Борислав Н. / 23 г./, Владимир Я. /41 г./ и Васил Ц. /23 г./ били отседнали в хотел в балнеоложкия курорт и вечерта отишли на дискотека. В заведението гостите пили водка и се веселили, но се скарали с двама местни бабаити и когато си тръгнали балканджиите ги чакали отвън. В тъмницата започнала ожесточена схватка и макар и по-малко местните биткаджии засипали с юмруци и ритници гостите и надделели над тях.

След сигнал за мелето на мястото пристигнал автопатрул на МВР.

Четиримата от Костинброд били прегледани от екип на Спешна помощ, медиците са установили множество хематоми и кръвонасядания по телата им. Биячите Марио И. /22 г./ и Венислав В. /23 г./ са задържани за 24 часа в Районното управление в Берковица. По случая е образувано досъдебно производство.

Работата по случая продължава полицията във Вършец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България