Мачът на звездите в НХЛ пряко в ефира на Мтел

Най-голямото шоу в Националната хокейна лига – All Star уикендът, се завръща в българския ефир благодарение на спортните канали на Мтел. Капитаните на четирите All Star отбора – Александър Овечкин, Стивън Стамкос, Сидни Кросби, Конър Макдейвид и техните звездни съотборници ще определят кой е най-бързият от тях, кой има най-силен удар и не на последно място – коя конференция разполага с най-добрите играчи. All Star уикенда в Тампа, Флорида обещава зрелище и много качество от най-големите звезди на леда. Състезанието по хокейния умения е на 28 януари от 02:00 часа по Mtel Sport 1, а Мачът на звездите можете да наблюдавате пряко в неделната вечер на 28 януари от 22:30 часа на живо по Mtel Sport 2.

Освен шоуто от НХЛ, спортните канали на Мтел ще предложат допълнителни емоции и на футболните фенове. В събота от 20:45 часа Mtel Sport 1 ще излъчи пряко дербито от холандската Ередивизи между Твенте и ПСВ Айндховен. През настоящия сезон домакините се представят доста под очакванията и до последно ще се борят да запазят елитния си статут. В събота на стадиона „Де Гролс Весте” в Енсхеде гостува лидерът във временното класиране ПСВ Айндховен, който ще гони задължителна победа, за да запази преднината си пред втория Аякс.

6003

Неделният ден предлага още два класически сблъсъка от Ередивизи. От 13:30 часа представящият се силно отбор на Утрехт ще се опита да прекъсне победната серия на гранда Аякс. От 15:30 часа настоящият шампион Фейенорд посреща тима на АДО Ден Хааг, който мечтае за участие в европейските клубни турнири. Двата мача можете да проследите пряко в ефира на Mtel Sport 1.

Поредната доза екзотика от индийската Суперлига е с начален час 16:30 часа по Mtel Sport 1. Измъчваният от контузии тим на Керала Бластърс за първи път през сезона допусна две поредни загуби и шансовете на Димитър Бербатов и неговите съотборници да участват в плейофите избледняват. В събота възпитаниците на Дейвид Джеймс посрещат Делхи Дайнамос и нямат друга алтернатива освен трите точки. Участието на българската звезда в мача обаче до последно ще е под въпрос заради травма.

В ранните часове на неделния ден Mtel Sport 2 ще излъчи пряко поредната галавечер на UFC. Големият сблъсък от шоуто в Шарлът, Северна Каролина, противопоставя един срещу друг бразилския ветеран Роналдо Соуза - Жакаре и американеца Дерек Брънсън в средна категория. Брънсън има да си връща на своя бразилски опонент, след като загуби първата битка между двамата с нокаут след едва 41 секунди преди почти 6 години.

Освен сблъсъка между двамата ветерани в средна категория, интереса на феновете предизвиква двубоят между Денис Бермудес и Андре Фили и този на Джордан Риналди срещу непобедения Грегор Гилеспи. Гледайте пряко UFC от Шарлът на 28 януари от 03:00 часа по Mtel Sport 2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят