Мач №100 за Пинто, но не и нов договор засега

Рубен Пинто ще изиграе мач №100 за ЦСКА срещу "Ботев" (Пд) на "Българска армия" в съботния следобед. Но това не значи, че ще има нов договор. Все още португалският халф не е преподписал. Миналата есен Пинто бе изваден от състава по времето на Люпко Петрович с обяснението за разваляне на колектива. Португалецът се върна, игра и дори бе пред трансфер в "Нюрнберг" през януари. Но слабият му мач срещу германците в Испания провали сделката.

"Не знаех, че на Пинто му предстои мач №100 за ЦСКА - каза треньорът Милош Крушчич. - Това заслужава уважение, защото е важен футболист за отбора. Не мога да отговаря дали Пинто ще подпише нов договор."

Крушчич се ядоса на въпрос дали ЦСКА ще се отпуши срещу "Ботев". Причината за него бяха "нулевите" загуби на лагера в Испания и 0:0 във вечното дерби срещу "Левски". През 2020 година ЦСКА е вкарвал голове само на втородивизионния казахстански "Каспий" (4:0) и над "Струмска слава" (2:0) от родната втора лига. В първенството "червените" направиха от две поредни ремита по 0:0, преди да разгромят "Дунав" за край на 2019-а.

"Къде сме се запушили - негодува на въпроса Крушчич. - Нямахме голове на лагера. Преди това направихме по 0:0 с "Арда" и "Лудогорец", но вкарахме четири на "Дунав". Головете ще дойдат, въпрос на време е."

ЦСКА е на четвърто място в класирането на Първа лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ