Машини гиганти превръщат "Стройтех" в Пловдив в изложение №1 за бранша на Балканите

Голямо разнообразие на машини гиганти са на път да превърнат изложбата "Стройтех" от 25 до 30 септември в Пловдив в най-големия делови форум за бранша на Балканския полуостров. За първи път в рамките на Международния технически панаир в града под тепетата ще има толкова мащабно представяне на тежка механизация. Вносители на водещите световни марки техника за изграждане на пътища и други инфраструктурни обекти оформят експозиция на площ от 6000 квадратни метра. Там ще демонстрират багери, самосвали, бетон възли, машини за направа на канала, съоръжения за събаряне на здания и други изделия.

"Стройтех" се развива с двойно по-богат асортимент и много по-голяма площ. Така се отговаря на маркетинговите интереси на компаниите, предлагащи средно- и едрогабаритни машини. Очаква се тяхното търсене да нарасне значително следващите години заради идеята за мини план "Маршал" за Западните Балкани, с чиято помощ да се изгради мрежа от магистрали в региона и се активизира икономиката.

Десантът на машините гиганти е само една от новостите в 73-ото издание на деловия форум за инвестиционни стоки и технологии в Пловдив. Очаква се компании от 40 държави да презентират иновативни продукти и услуги в рамките на още 10 специализирани изложби - "Робохайтех" (за роботи и роботизирани системи), "Машиностроене", "Инфотех" (за информационни технологии), "Енеко" (за енергетика и екология), "Автосвят" (за автомобилостроене), "Акватех" (за технологии и управление на водите), "Аутотех" (за транспорт и автосервизно оборудване), "Елтех" (за електроника и електротехника), "Интермин експо" (за минната индустрия) и "Химия".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони