МВР все още издирва апашите, които взривиха банкомата в Сапарева баня

Снимка: Архив

МВР продължава работата по случаите с отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сапарева баня. Това каза пред журналисти главният секретар на ведомството гл. комисар Младен Маринов.

„Не мога да ви кажа нищо повече. Това, което по трябва и по закон се прави, се прави. Ако имаме нова информация, която може да бъде споделена, съответно след разрешение от прокуратурата, ще я споделим. Колегите работят и не може да споделяме информация“, коментира Маринов след питане от медиите.

За мерките за сигурност по време на европредседателство главният секретар заяви, че вчера е направен оглед на обектите, които ще бъдат ангажирани с откриването на председателството на 11 януари.

„Това го правим с цел да вземем максимални мерки и в същото време да направим така, че да не затрудняваме в голяма степен живота в града и нормалното придвижване на гражданите. Нямаме сериозни притеснения и неща, които смятаме, че ще попречат на нормалното протичане на председателството от гледна точка на сигурността“, каза още Младен Маринов. По думите му програмата се променя постоянно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право