Меган Маркъл родила в болница, престоят струвал 20 000 паунда

Меган Маркъл, която вчера рано сутринта стана майка на момче , не е успяла да роди в своя дом, както възнамеряваше първоначално, а е постъпила в лондонската болница Portland Hospital, където престоят в луксозна болнична стая е 20 000 паунда на вечер.

Херцогинята на Съсекс е преносила детето си с близо седмица, предават от Mirror.

Поради това, се е наложило тя да бъде откарана в болнично заведение, като не е известно дали раждането е предизвикано или се е стигнало до цезарово сечение.

Меган не е първата известна личност, родила в PH - Виктория Бекъм роди 2 от своите 4 деца именно там, както и Ема Томпсън, Кейт Уинслет и др.

Стаята, в която херцогинята е отседнала, предлага редица удобства - мини хладилник с шампанско, постоянен рум сървис, включващ дори омари, и възможност да се осигури всичко, пожелано от родилката. Храната е разнообразна и винаги се сервира в сребърни подноси. Освен екип на разположение 24/7, всяка майка може да наеме и сестра, която да се грижи за детето й денонощно срещи 1200 паунда.

Британските медии предават още, че раждането в болницата се е пазило в тайна и дори някои членове от кралското семейство не са знаели, че то ще се случи там.

Веднага след като Меган родила, тя е откарана в дома й - имението Фрогмор хаус в Уиндзор, от където и принц Хари излезе, за да обяви новината пред медиите.

Очаква се утре или други ден, любимата звездна двойка да се появи за първи път публично със своя наследник, и тогава да разкрие името му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица