Мегз призна за връзка със сина на Доган

Макар и под сурдинка дизайнерката Миглена Каканашева призна за взаимоотношенията си със сина на Ахмед Доган - Демир. От както развива бизнеса си, за Мегз се коментира, че именно той е основният й спонсор в начинанието. "Да, той е част от моето минало... Сега се старая да живея по-пълноценен живот", заяви в "Папараци" Каканашева, но подчерта, че Демир не е и най-големият и състоятелен мъж присъствал в живота й и намекна, че дължи успехите си не само заради финансовия гръб, който е имала.

Напористата дизайнерка се разплака в ефир обяснявайки на каква цена е постигнала кариерното си развитие. "Само аз знам колко много ми костваше да имам тези неща. Затова, когато някой ми заяви, че ми е подарено това, което съм направила - адски ме боли", развълнувано призна Мегз. "Затова темата с Демир и отношенията ни е болезнена за мен. Тя ме осъкатява...", допълни още тя.

Мегз обаче опроверга предположенията на Венета Райкова, че в момента имала връзка с Искрата. "С него сме много близки приятели, но не ми е гадже", заяви Мегз.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица