Медикът проф. Иван Козовски пред „Труд“: Химическата кастрация може да направи мъжа хомосексуалист и дори педофил

Платените соросоиди, насаждащи джендъризма, бавно убиват нацията ни

Жестокото убийство на малко момиченце в Сливенско потресе българското общество. Чуха се искания за прилагане на химическа кастрация за педофили и изнасилвачи. Трябва ли да има промяна в закона за това, докъде ще доведе подобна мярка и кой е виновен за засилващите се престъпления от такъв характер - за това разговаряме с известния акушер-гинеколог от Варна проф. Иван Козовски.

- Тези дни след ужасяващия случай с изнасилване и убийство на дете, се чуват искания да се прилага химическата кастрация в България за изнасилвачи и педофили. Разбира се, други ще кажат, че това звучи крайно и антихуманно, но афектът след такова жестоко престъпление е огромен. Какво е мнението ви за химическата кастрация, проф. Козовски?

- Хората наистина са афектирани много след това престъпление и то е огромно, защото е извършено над дете. Аз обаче съм на друго мнение по този въпрос. Такива изнасилвачи и педофили трябва да бъдат осъждани на доживотен затвор и да нямат никакви привилегии като съкратена процедура на съдебното следствие, което води до намаляване на присъдата. Не че ми е мъчно за тях, не! Но ако изнасилвачите се кастрират, има опасност те да станат педофили или най-малкото да станат хомосексуалисти.

- Защо, какви са причините за това?

- Химическата, както и оперативната кастрация, спира хормоналната функция в организма. Ще ви дам следния пример от Германия. Колоездач пада и се удря лошо. Единият му тестис пада, другият се откъсва и виси. Трябва да го зашият, но лекарят маха и него. След една година същият този колоездач отива в кабинета му с червило, руж и с женски дрехи. Не може да се стерилизира по този начин, както обикновено се стерилизира жената. Така че вместо да накажем престъпника, той може да се превърне в нещо по-страшно, в педофил, трансджендър или просто да обърне резбата, както се казва. А педофилите са полово извратени същества и не трябва да има прошка за такива, както не бива и да „помагаме“ на някой да се превърне в такъв.

- А как се извършва химическата кастрация?

- Кастрацията е пълно и необратимо принудително прекратяване на функцията на половите жлези, пише го в учебниците. Химическата кастрация обаче не е необратим процес. Обикновено се използват най-различни медикаменти, вкл. и от хипофизата, блокират се образуването на сперма, но това е с много вредни явления и се чудя как в толкова страни е въведена. Тези вещества намаляват либидото и агресията, но са с много странични явления. Прилага се периодично - медикаментозно, както и с инжекции. Използването на такива вещества изисква и съдействието на пациента.

- Има ли в България такива препарати?

- В България не е разрешена химическата кастрация и такива хормонални препарати няма. При кастрацията на жената - в редки случаи при рак на гърдата или на белия дроб, с лапароскопия могат да се отстранят яйчниците и матката. Макар да е ужасно, но ще припомня едно зверство, извършено по времето на нацизма в Германия, когато на над 200 хиляди жени са отстранени яйчниците при смъртност над 3%. Това е предизвикало истински ужас, а за да обяснят действията си, нацистите са им поставяли диагнози дебилизъм, психоматични разстройства и др. Хитлеристите са стерилизирали и хора от неарийската „низша“ раса - евреи и цигани, в концлагерите и газовите камери. Съжалявам, че трябва да припомням за тези зверства.

- Какво трябва да е наказанието тогава за такива хора?

- Според мен трябва да е доживотен затвор без право на замяна. Но не и тези хора да се стерилизират. Като им отрежем тестисите, след година те ще се превърнат в хомосексуалисти, няма да се уморя да го повтарям. Има един известен случай, за който се знае. Става дума за световноизвестния британски математик Алън Тюринг, бащата на изкуствения интелект. Благодарение на своя математически гений този обикновен английски гей успява да разбие прочутата машина за кодиране „Енигма“ на хитлеристите, убила милиони по света. И с това помага да се спасят милиони и да се спечели войната. Тюринг е бил хомосексуалист и когато британските власти разбират това, той е пратен в затвора през 50-те години - тогава хомосексуализмът е бил смятан за престъпление там. За да избегне затвора, той доброволно се съгласява на химическата кастрация. След две години обаче Тюринг се самоубива - започват да му растат гърдите, заради хормоните, подложен е на страхотно унижение. Ето докъде води подобно решение на проблема. Химическата кастрация не е решение на подобен род престъпление. Тя е нещо като бавна и мъчителна смърт.

- Която води понякога до самоубийства като цитирания от Вас случай с гения Тюринг...

- Да, за съжаление. Приемането на такива вещества може да доведе и до необратими хронични заболявания като захарен диабет, повишен риск от инфаркт, инсулт, и почти винаги води до депресия. За хомосексуализма Ви казах. А хирургическата кастрация с отстраняване на тестисите може да се прилага само в определени случай на дебилизъм, тежка деменция и идиотия.

- Но как може да намалим общественото недоволство, което е естествено при такива случаи, като този с малката Кристин от Сотиря?

- Медиите трябва да се използват активно, за да се обясни, че химическата кастрация води до причиняване на тежко болестно състояние, което може да влоши ситуацията. Вече го обясних по-горе. Но политиците понякога използват такива случаи като се качват на вълната на недоволството и започват с популизъм да облъчват населението.

- Какъв е световният опит за химическата кастрация?

- Тази методика е разработена като хуманна и безопасна за здравето, но това не е така, а е точно обратно. Химическата кастрация няма никакво бъдеще. Засега поне няма такива медикаменти, които да не причинят тежки здравословни проблеми на човека, който ги използва. Кастрация се прилага още от Средновековието, в Ориента и султанските хареми - чули сте за евнусите. Химическата се прилага спрямо изнасилвачи в някои от развитите държави в света. Има я в десетина щата в САЩ, в Израел, Австралия, Русия, Австралия и Нова Зеландия, в Южна Корея. Прилага се и в някои страни на Европа - Англия, Германия, Франция, Белгия и в скандинавските страни. При тях тя винаги е доброволна и при определени условия. Принудителна химическа кастрация от страните в ЕС има само в Полша, отскоро я въведоха и в Украйна, в Турция също се прилага, както и в Казахстан.

- Как може да се води превъзпитанието, ако въобще тази дума е удачна, на педофилите - само с психиатри ли?

- Не може само с психиатри. А всъщност не зная педофилството да е лечимо. Щом се докаже, че е педофил, той трябва да влиза в затвора без право на замяна. Ще дойде време, когато най-накрая ще им се вземе страха на тези изроди. Няма друг начин. Другият начин е педофилът, нападнал жертвата, да бъде линчуван от роднините и приятелите u, но това все пак е недопустимо в нормална държава.

- Психотропни препарати могат ли да се използват, има ли антидот вече?

- Засега не могат, те ще имат обратно действие според мен. Химическата кастрация няма сериозно бъдеще. Човекът трябва да е абсолютно дебилен, опасен и тогава да се предприемат други методи, но те са нацистки и не са желателни. А антидот няма, дори алкохолът може да увеличи ефекта при този вид кастрация.

- Да приемем, че трябва да се направи химическа кастрация, кой може да я извършва?

- В затворите, в концлагерите служителите там са я извършвали. Ще повторя, че съм противник на химическата кастрация, но когато се прави по изключение, това може да става съвместно с медицински и полицейски органи.

- Когато се прилага доброволна химическа кастрация, трябва ли психиатър преди това да работи с този пациент?

- Да, задължително е. И психиатърът трябва да разубеди пациента да не се съгласява. Казвам Ви го като медик с дългогодишна практика от над 5 десетилетия. Известен съм като човек, който има собствено мнение, понякога с безцеремонен език при нещата, които ме дразнят, и които смятам за ужасяващи. Така че съм искрен в това, което ви казвам.

- Убедила съм се в това, професоре, за което имате респекта и на пациенти, и на обикновени българи, които не Ви познават лично. Затова ми се иска да Ви попитам и друго. Напоследък много се говори за педофилите. Не зная дали се увеличават, това могат да кажат други, но на какво се дължи това?

- Абсолютно съм съгласен с констатацията Ви, че педофилите растат едва ли не като гъби - това са мои думи, не Ваши, не се притеснявайте. Но за това има и друга причина, колкото и невероятно да звучи. Педофилията е болест, да, но вижте и какво става още - джендърското образование по света. Това е срам и за Европа, мъчат се и тук да го въвеждат и със завоалирани опити да минат метър. Тези хора, платени соросоиди и какви ли не още, са се превърнали в платени убийци на нацията ни. Не разбраха ли, че българите сме толерантни, но не можем да търпим някой да налага силово нещо. Както се казва в такива случаи, никой няма да сложи камери под чаршафите, всички са свободни в любовта си. Но не и с гръм, трясък и паради да ми обясняват, че това е едва ли не най-хубавото и естествено нещо на света. Ама как така ще има 73 или не зная колко точно пола, те мен и другите ли ще правят на дебили?!

- Ядосан сте, проф. Козовски, ядосани са и други и затова понякога изригвате... Но какво ще кажете за нещо, за което напоследък доста се пише - че в някои страни се обсъждало педофилията да не бъде приравнявана с престъпление.

- И аз четох за това. И как няма да го направят, след като в Сан Франциско има един милион хомосексуалисти и всякакви трансджендъри. Представяте ли си, че има и хора, които дори не знаят дали се запознават с нормален или с транс човек - толкова са добри в смяната на пола вече. Това е безобразие. Има два пола - мъжки и женски, и три рода - мъжки, женски и среден. Другото, което налагат сега, и вече едва ли не пресмятат, че имало 30-40 или 70 пола, са разни джендърски измишльотини. Това само показва по какъв ужасен начин се развива човечеството, нашата Европа. Затова не смятам, че в България трябва да се въвежда такава стерилизация като химическата кастрация.

- Историята също има мнение, дори фактология, нали?

- Точно го казахте, хайде да цитираме тази майка на света. Защо се провали Римската империя? Там всеки от по-богатите патриции се е разхождал с малкото си детенце под ръка, абсолютно педофилска история. И варварите ликвидираха империята. Сега, както сме тръгнали, ще стане същото. Да не говорим и за намалената раждаемост, която при нас например вече е под 60 000 родени бебета годишно, а по времето на социализма те стигаха до 140 000. Педофилията я провалиха варварските племена. А сега ролята на новите варвари изпълняват тези, които толерират джендъризма. Но засега повечето хора са нормални, слава Богу. Стигнахме дотам малцинсвото да налага на мнозинството какво да прави. Агресивно при това. Засега са малцинство, но продължават да се множат благодарение на рекламите, на Холивуд, но не онзи, който всички харесвахме. Не зная защо ние - нормалните хора търпим още това издевателство над нас.

- А ролята на политиците, къде са те?

- Политиците също са виновни. Даже основната вина е тяхна. Разберете, че тази модерна политкоректност ни убива. За да се направят на интересни и демократични, за да кажат, че не са хомофоби и т.н., те узаконяват перверзията и извращенията, а това е престъпно спрямо новите млади поколения. Когато бях депутат, успях да запазя закона за хомосексуализма. Разни подмазвачи, келеши, чувствителни хомосексуалисти от парламента искаха да гласуваме, че хомосексуализма и разните му извращения не трябва да се наказва дори и да е извършен на публични места. И сега законът още е такъв: хомосексуалните извращения се наказват само ако са на публично място. Ей това успях да направя докато бях депутат и съм горд. Импотентността след 50-100 години ще доведе до унищожаване на европейското население и нахлуването на разни други етноси, които се размножават бързо.

- Църквата също е против химическата кастрация, но кой ли слуша гласа u днес?

- Това е добре. Макар че католическата църква се тресе и тя от педофилски скандали... Ще се окаже вярно написаното в Библията, че чакаме второто пришествие, края на света. Дивотията с броя на половете е ужасна. Трябва да спрем световния либерален елит, който насажда това силово. Земята ни е обречена. В Новия завет пише, че този, който легне с човек от същия пол, трябва да бъде убит с камъни. Е, няма да го убиваме с камъни, все пак сме в XXI век, но това не трябва да се рекламира като пример. Изнасилвачите и педофилите трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона. И никакви бързи процедури, които омаловажават престъплението. Този човек, изнасилил малкото момиченце в Сливенско, не е нормален. Защото нормален човек просто не би направил такова нещо. Бил се бил напил. Да не ги съчинява такива лъжи. Да си търпи цялото наказание - доживот в затвора. Но химическата кастрация само ще го превърне в чудовище.

Нашият гост

Професор Иван Козовски е известен акушер-гинеколог, дипломира се в Хумболтовия университет в Германия. Обявен за „Медик на 2000 г.” в България. Бивш депутат в 39-ото Народно събрание от НДСВ. Сега е управител на Медицински център за асистирана репродукция „Варна ООД” в град Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Интервюта