Международният панаир в Пловдив приема 34 изложения през 2017 година

Мегафорум за агробизнес, вино, храни и туризъм дава старт от 22 до 26 февруари

Международният панаир в Пловдив ще е домакин на поне 34 изложения през 2017 г., а стартът ще даде мегафорум за агробизнес, вино, храни и туризъм от 22 до 26 февруари. Явно това е печелившата формула, тъй като за трета година поред 7 изложения ще се проведат едновременно.

Международен панаир Пловдив

Това са селскостопанска изложба "Агра", съпътстващата я "БиоАгра" за биологично растениевъдство и животновъдство, фестивалът на лозарството и виното "Винария", изложбата за храни, напитки, опаковки, машини и технологии "Фудтех", изложенията на висококачествени храни и вина "Вкусовете на Италия", за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти "Хорека Пловдив" и за пчеларство "Апи България".

панаир Пловдив автосвят

По същата формула от 29 март до 2 април в Международен панаир ще се съберат други 6 изложения: "Природа, лов, риболов", Европейският панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, "Цветна пролет", Италианският фестивал на красотата и прическите, Изложбата на общините и киноложките прояви C.A.C. и C.A.C.I.B., които имат и второ издание на 21 и 22 октомври.

 панаир Пловдив

От 25 до 30 септември 2017 г. в Пловдив ще е есенният технически панаир, а програмата включва международен конкурс за панаирен плакат и 11 специализирани изложения - "Автосвят Пловдив", "Аутотех", "Акватех", "Робохайтех", "Инфотех", "Елтех", "Енеко", "Стройтех", "Интермин експо", "Химия" и "Машиностроене". През октомври идва ред на изложбите "Медикус, денто, галения", "Цветна есен" и "Булколекто", които ще са от 18 до 22-ри.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони