Между 300 и 500 лева за задигнати от обраната бензиностанция

Въоръжен обир на бензиностанция в близост до Детска млечна кухня е извършен в Стара Загора между 3:00 и 3:30 часа в събота. Мъж с маска и нож е заплашил работещите нощна смяна мъж и жена и по неофициална информация е задигнал между 300 и 500 лева. След това е избягал пеша. В бензиностанцията има видео наблюдение и паник бутон, който персоналът веднага е задействал. Случаят се разследва от Районна прокуратура – Стара Загора.

Жената, която е била нощна смяна в бензиностанцията, е под силен стрес и отказа да говори пред медиите. За случилото се разказа колежката й Гергана Ангелова, която е започнала работния си ден в 8:00 сутринта.

„Влязъл маскиран мъж. Казал, че това е обир и показал надписан лист. Първоначално колегите помислили, че това е шега, но след като извадил ножа и започнал да рита с крака и да крещи, те са вдигнали ръцете и колегата е извадил парите от касата.” – разказа Гергана Ангелова. Непосредствено след това персоналът е задействал паник бутона и на място са пристигнали полицаи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право