Мейуедър и Макгрегър на живо и в интернет с Pay-per-view

Мтел дава възможност на всички фенове да гледат битката на годината онлайн от всяко устройство на ppv.mtel.bg

Българските фенове ще могат да наблюдават на живо боксовия двубой между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър и посредством услугата Pay-per-view („плащаш, за да гледаш”) на страницата ppv.mtel.bg. Сблъсъкът между най-успешният професионален боксьор и най-известния състезател по MMA в света е първото събитие, което се излъчва у нас чрез тази функционалност.

Битката на годината ще бъде излъчена в реално време и по Mtel Sport 2, а с помощта на Pay-per-view възможността мачът ще бъде достъпен за всички потребители, независимо кой телевизионен доставчик ползват. Едно от най-големите спортни събития на 2017 г. ще може да се наблюдава в реално време срещу 5,99 лева, като сумата ще осигури възможност и за гледане на двубоя на запис до 24 часа след неговия край. Най-голямата битка в историята на бойните спортове ще започне в ранните часове на 27 август, като началото на гала вечерта е в 4:00 часа. Всеки, който се абонира за Pay-per-View услугата, ще може да гледа битката на годината на мобилно или настолно устройство, като единственото изискване е налична интернет връзка.

Мачът противопоставя едно от най-големите имена в историята на професионалния бокс – Флойд Мейуедър, срещу най-известния спортист в бойните спортове в момента – Конър Макгрегър, състезаващ се в най-популярния шампионат за смесени бойни спортове – Ultimate Fighting Championship (UFC).

Любопитното е, че двамата ще се бият по правилата на бокса, въпреки че Макгрегър няма нито един изигран двубой на професионално ниво в този спорт. Арена на битка ще бъде T-Mobile Arena в Лас Вегас, а преди двамата да се качат на ринга зрителите на Mtel Sport 2 ще имат възможност да гледат в директно предаване всички двубои, предшестващи кулминационния сблъсък.

Според предварителни прогнози очакваният брой PPV в световен мащаб, ще достигне внушителната цифра от 4,9 милиона, което ще бъде своеобразен рекорд. В момента върховото постижение се държи от мача на Мейуедър срещу Пакяо от 2015 г. – 4,6 милиона. Цената на PPV в САЩ за предстоящата среща е 99 долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт