Мейуедър срещу Макгрегър на живо и в интернет

Мтел дава възможност на всички фенове да гледат битката на годината онлайн от всяко устройство на ppv.mtel.bg. Българските фенове ще могат да наблюдават на живо боксовия двубой между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър и посредством услугата Pay-per-view („плащаш, за да гледаш”) на страницата ppv.mtel.bg. Сблъсъкът между най-успешният професионален боксьор и най-известния състезател по MMA в света е първото събитие, което се излъчва у нас чрез тази функционалност.

Битката на годината ще бъде излъчена в реално време и по Mtel Sport 2, а с помощта на Pay-per-view възможността мачът ще бъде достъпен за всички потребители, независимо кой телевизионен доставчик ползват. Срещу 5,99 лева събитието ще може да се наблюдава в реално време, както и на запис до 24 часа след неговия край. Най-голямата битка в историята на бойните спортове ще започне в ранните часове на 27 август, като началото на гала вечерта е в 4:00 часа.

Според предварителни прогнози очакваният брой PPV в световен мащаб, ще достигне внушителната цифра от 4,9 милиона, което ще бъде своеобразен рекорд. В момента върховото постижение се държи от мача на Мейуедър срещу Пакяо от 2015 г. – 4,6 милиона. Цената на PPV в САЩ за предстоящата среща е 99 долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт