Мелиса спретва на Селим гаден женски номер

В хода на сюжетното развитие на сериала "Сълзи от Рая", в стремежа си да притежава Селим, разглезената Мелиса ще му спретне най-гадния женски номер. Възползвайки се от това, че се е напил, тя ще легне в леглото му и на сутринта ще му внуши, че са преспали заедно. Хванат в капан, Селим, който е момче на честта, приема казаното за чиста монета и ще е принуден да се сгоди за нея.

Подготовката за годежа е в разгара си, Мелиса е щастлива, че е постигнала целта си да има за себе си Селим. С помощта на Орхан, тя ще направи Дженет свидетел на този щастлив ден. Заради коварните й планове Дженет вярва, че любовта им с Селим е завинаги свършила. Но се случва нещо неочаквано и този път Мелиса ще плати за своите злодеяния и игри ...

Красивият актьор щял да става футболист

Припомняйки детството си, турският актьор Бърк Атан, който гледаме в ролята на Селим, казва, че е било топло и безоблачно. Роден е в Измир на 26 септември 1991 г. и е единствено дете в семейството, но в ранните си години расте в голяма семейна къща с дядо , леля, чичо и братовчеди, затова и досега актьорът високо цени семейните ценности, наричайки себе си домошар.

Майка му притежава салон за красота, а бащата му е бил професионален футболист, играл за клуба Бешикташ. Футболът винаги е присъствал в живота на Бърк и като юноша той се е очертава като добър вратар.

Очарованието и красота на Атан са му дар от природата и той ги използва, отивайки по съвет на приятелите си на кастинг в модна агенция. През 2011-а спечели първия конкурс в живота си и през следващата година се закичва с титлата "Най-добър модел на Турция", след което се явявя на "Best Model World 2012" и отново е победител. Въпреки това, не иска да остане в модния бизнес и решава да гради филмова кариера. Започва да взима уроци по актьорско майсторство и се премества в Истанбул. Тук Атан влиза да учи в актьорския факултет на университета Бейкент.

Първата му роля е в сериала "Всичко е наред"

Актьорската биография на Бърк Атан започва през 2013 г. с роля в поредицата “Всичко е наред”. Неговият герой Селчук Демирдиоолу завършва полицейската академия, за да отмъсти за убития си баща. Момчето, на чиито грижи са останали майка и сестра, преживява много трудности по пътя, но в крайна сметка среща истинската любов.

Следващият проект, в който младият актьор играе, е сериала "Дъщерите на Гюнеш, който се излъчва през 2015-2016 г. В драмата за личния живот на красивия учител Атану той получава ролята на Саваш Мертоглу, осиновен син със сложен характер. Актьорът отбелязва, че влизането в подобен образ не е лесно, тъй като той самият е различен като характер. Бърк е общителен и искрен, а Саваш - сдържан и преживяващ дълбока лична драма. Ролята на Саваш донася на актьора популярност и армия от фенове, които с нетърпение очакват появата на своя любимец в нови проекти.

През 2017 г. актьорът се снима едновременно в две телевизионни поредици - "Бъди търпеливо, сърце" и "Сълзи от Рая" .

Момичетата са луди по него

Бърк Атан е мечта на хиляди момичета и в интервюта често му задават въпроси за личния живот. Той признава, че противно на мъжете с привлекателна външност, той изобщо не е плейбой и мечтае за сериозна спътница в живота и здраво семейство. Признава, че е имал дълги връзки, но не споменава момичетата, с които е бил. Името на Бърк бе забърквано в любовни романи с екранните му партньорки Бурджу Йозберк и Дилан Дениз, но няма факти, потвърждаващи романтична връзка между него и артистките.

Бърк Атан признава, че за него любовта означава много, но той може и без нея. Казва, че чувствата могат да се търсят години наред, но да се спечелят за няколко дни.

През есента на 2018 г. актьорът сподели, че след като завърши университета, възнамерява да служи в турската армия. По това време Бърк не участва в нито един телевизионен проект.

През февруари 2019 г. Атан каза пред репортери, че обмисля нови предложения и ще избере роля, която харесва. Възможно е артистът да влезе в нов сериал още това лятото. Междувременно феновете му следят с интерес официалната му страница в Instagram.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали