Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха фирми в индустриална зона "Тракия"

Кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ Пловдив-град Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха днес фирми в индустриална зона "Тракия". "За нас е въпрос на морал да бъдем честни с хората и да не ги лъжем, когато търсим тяхната подкрепа. Програмата на нашата партия предлага реални решения в различните секторни политики", с тези думи Менда Стоянова се обърна към служителите на голяма фирма в индустриална зона "Тракия".

unnamed-9

Председателката на парламентарната комисия по бюджет и финанси в 41-ото и 43-ото Народно събрание бе категорична, че всеки е свободен да направи своя избор според личната си съвест и убеждения, но предупреди хората да не вярват на празни обещания. "Като финансист категорично ви заявявам, че при условие, че искаме да запазим стабилността и развитието на страната, обещанията на БСП са неизпълними", каза още Менда Стоянова.

Инж. Атанас Ташков подчерта, че политиката, водена от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, стимулира предприемчивите и активни хора от бизнеса. Той посочи още, че пловдивският опит с Тракия икономическа зона е залегнал в програмата на ПП ГЕРБ. В отговор на поставен въпрос инж. Атанас Ташков още веднъж потвърди, че предстои пълната реконструкция на пътя Пловдив-Асеновград, за което правителството на ГЕРБ е осигурило около 24 млн. лева европейски средства. Той допълни, че сред приоритетните проекти е Околовръстното шосе.

На парламентарните избори на 26 март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика