Мениджърът Боб Аръм: Обясняват на горкия българин какво е сексуален тормоз

Мениджърът Боб Аръм защити Кубрат Пулев, за чиято кариера се грижи в САЩ. 88-годишният промоутър нападна репортерката Джени Суши и обясни, че тя е провокирала интимното поведение с българския боксьор.

„Светът е полудял с тази политическа коректност – заяви Аръм. - По някаква причина тази случка нашумя в интернет, а тази жена и адвокатката й подадоха жалба в Калифорния. Тогава комисията отне лиценза на Пулев и го прати на курс. Така имахме цял симпозиум, на който обясняват на горкия българин какво е сексуален тормоз. А той не е направил нищо лошо. Това е истинска лудост, за мен е скандално. Има клипчета, на които тази жена танцува в скута на хора от екипа на Пулев след победата му. Аз ги показах на комисията, но те ми казаха, че се опитвам да я изкарам уличница, което било недопустимо от моя страна. Аз съм стар човек и не разбирам от тези неща. Светът явно е полудял. Знам, че може да си изпатя за тези приказки, но това е животът.“

Вчера пък се появи слух, че Аръм се готви да сблъска Пулев с голямата си звезда при най-тежките Тайсън Фюри. В британските медии тръгнаха слухове, че се очаква един от поясите на Анди Руис да бъде отнет и да се разиграе между Краля на циганите и задължителния претендент на IBF. Според ротационния принцип новият шампион трябва първо да брани титлата на WBO, а организацията се очаква да излъчи претендент идния месец. Но е възможно Руис да предпочете реванш с Антъни Джошуа и в такъв случай трябва да разчита на благоволението на управляващото тяло да му позволи да отложи защитата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт