Менте профил на кмета на Пазарджик се появи във Фейсбук

Тодор Попов, Пазарджик

Пореден фалшив профил на кмета на Община Пазарджик Тодор Попов се появи във Фейсбук, но този път ментето беше бързо разкрито, тъй като създателите му не си бяха направили дори труда да научат дори месторождението на каращия трети управленски мандат градоначалник и точната дата, на която дипломираният юрист се е появил на бял свят.

Засега не е ясно кой точно стои зад фалшивия профил на родения на 26 декември 1967 г. в град Пещера кмет на Пазарджик, който качва в ментето в социалната мрежа събирани от интернет публикации на местни и национални медии, касаещи личността на Тодор Попов. Според хора от екипа му и този опит за дискредитирането на кмета е обречен на провал, какъвто претърпяха всички предишни.

Те припомниха как на последните местни избори през есента на 2015 г. враговете и опонентите на градоначалника са се опитали да подведат пазарджиклии да гласуват вместо с бюлетината с номер 22 за „истинския кмет” Тодор Димитров Попов, като са вкарали никому неизвестни ром Тодор Веселинов Попов от Движение за европейска интеграция, който с бюлетина с номер 11 е успял да отмъкне на първи тур 1648 гласа (3,77%) от вота на избирателите в общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони