Меси в басейна, а Роналдо с мама за ЧНГ

Със стил и блясък световните спортни звезди посрещнаха новата 2017 година. Едни празнуваха по екзотични плажове, втори - в ресторанти, а трети... в басейн и дори в зоната за хранене на футболен стадион, било то и „Олд Трафорд“.

Носителят на "Златната топка" Кристиано Роналдо бе семейно в Португалия. Звездата на „Реал“ имаше двоен празник - освен посрещането на новата година той чества и рождения ден на мама Долорес. В компанията на Роналдо бе и сестра му Катя. Тя е португалска певица, а сценичното й име е... Роналда.

Лионел Меси пък не бе по костюм и вратовръзка, а по... бански в басейн. Аржентинецът отбеляза началото на новата година със съпругата си Антонела и двамата си синове - Тиаго и Матео.

Неймар, съотборникът на Меси в „Барселона“, отиде на парти с приятели в Колумбия.

Уелският идол Гарет Бейл празнува на куц крак. Асът на "Реал" е с оперирано сухожилие на десния глезен и ще почива до април. Въпреки травмата Бейлбе е в настроение с дамата на сърцето му Ема.

Част от играчите на „Манчестър Юнайтед“ празнуваха на скромна трапеза в зоната за хранене на „Олд Трафорд“. Хуан Мата, Маркос Рохо, Андер Ерера, Хенрих Мхитарян и Давид де Хеа посрещнаха новата година с минерална вода и паста малко след като победиха „Мидълзбро“ с 2:1.

Германецът Лукас Подолски отиде на ски със съпругата си Моника, а неговият сънародник Тони Кроос реши да остроумничи в първите часове на януари. Халфът на „Реал“ публикува колаж за 2017-а, като след първите две цифри бяха флаговете на Бразилия и Германия. По този начин той припомни на бразилците за най-болезнената им загуба - на Мондиал 2014 г с 1:7 от Германия на полуфинал. Роналдо отвърна подобаващо, като публикува във фейсбук своя снимка, на която е с топката срещу немски футболисти във финала на Мондиал 2002, поставяйки флаговете на Бразилия и Германия пред цифрата 17. През 2002-ра селесао надигра бундестима с 2:0 с голове на Феномена.

Един от най-богатите спортисти в света Флойд Мейуедър празнува със сако в стил „Майкъл Джексън“. Световният шампион в тежка категория на IBF Антъни Джошуа бе по плажовете в Дубай, а настоящият световен първенец във Формула 1 Нико Розберг купонясваше в Абу Даби. За разлика от тях руската тенисистка Мария Шарапова заложи на домашния уют.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена