Меси покани 700 гости на сватбата си

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi walks on the pitch at the end of the UEFA Champions League quarter-final second leg football match FC Barcelona vs Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 19, 2017. The game ended with a draw and Juventus is qualified for the semis. / AFP PHOTO / PAU BARRENA

Лионел Меси, мегазвездата на „Барселона“, е поканил 700 гости за голямото събитие на 30 юни. Тогава нападателят на каталунците ще чуе заветното „Да“ от своята дългогодишна приятелка Антонея Рокусо. Двамата подготвят пищна сватба в Росарио - града, в който е пламнала голяма им любов.

Аржентинският национал е поканил всички свои съотборници от първия отбор. По-интересното е, че от списъка е отпаднал досегашният наставник Луис Енрике. Не е тайна, че двамата не бяха в отлични отношения. Това е и една от причините за напускането на треньора.

Събитието ще мине и без представители от борда на директорите на клуба. Вместо ръководство на сватбата ще присъстват всички хора от помощния персонал на тима, сред които масажисти и физиотерапевти. Легендата на „Барса“ и настоящ играч на „Ал Сад“ Шави Ернандес също ще е сред звездните гости.

Лео и Антонея се познават още от детските си години, тъй като тя е братовчедка на най-добрия му приятел. Двойката има двама сина – родения през 2012 година Тиаго и Матео (2015 г.).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят