Меси скача на бой срещу играч на „Сити“

Лео Меси се забърка в скандал след загубата на „Барселона“ с 1:3 от „Манчестър Сити“. Медиите в Испания разкриха, че играч на домакините нарекъл „глупак“ и „малоумник“ голямата звезда на каталунците. Това се случило в тунела на „Етихад“ веднага след края на мача. Меси избеснял и се опитал да нахлуе в съблекалнята на „Сити“, за да поиска обяснение.

„Лео не беше в настроение - разкри Серхио Агуеро, който играе с Меси в националния отбор на Аржентина. - В началото помислих, че той ми говори нещо на мен, но се оказа, че е било нещо друго. Не е станало нищо сериозно.“

Меси вкара гола за „Барса“, но попадението не се оказа достатъчно дори за точка. „Сити“ стигна до успеха с два гола Илкай Гюндоган и на Кевин де Бройне.

Часове преди мача имаше извънредно положение на стадион „Етихад“ и всички зрители бяха евакуирани. Причината - проблем в противопожарната аларма, която се активирала по погрешка заради... прегорял чипс в една от кухните. Въпреки проблема след мача с „Барселона“ в „Сити“ бяха доволни не само от престижната победа. Стана ясно официално, че клубът е спечелил общо 83,8 млн. евро от участието си в Шампионската лига през миналия сезон. „Гражданите“ имат най-високите приходи измежду участниците в най-силния клубен турнир в света. През миналата кампания те отпаднаха на полуфиналите в надпреварата след 0:0 и 0:1 срещу спечелилия впоследствие надпреварата „Реал“ (Мадрид).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят