Мехмет Акиф Алакурт ядоса турските жени

Няколко пъти в годината известният актьор Мехмет Акиф Алакурт, който помним като Боран от турския сериал "Завръщане", напомня за себе си, пускайки провокативни постове в социалните мрежи. Инак той отдавна се оттегли от публичното пространство, отказа да се снима повече и заживя в уединение в своя чифлик.

Наскоро актьорът публикува заядлив пост срещу турските жени. Ето какво написа той: „Коя е турската жена? Тя е тази, която се опитва да играе ролята на идеална дама, но само до момента, в който получи това, което иска.Тя подкрепя всяко от вашите разсъждения,казвайки,че е напълно съгласна с теб.После показва истинското си лице и я виждаш като жена, която няма нищо общо с това, което е говорила по-рано, защото вече те е повела за носа!"

През юли тази година Алакурт ще навърши 39, а преди пет години, след неуспеха на проекта си „Фатих",

актьорът се "пенсионира"

и се оттегли далеч от звездното си битие. С уединението си той изрази недоволство срещу целия свят. Сега няколко пъти годишно напомня за себе си с високопарни постове. Така преди година той разказа как съжалява,че преди години участвал в криминалната драма "Аданала", въпреки факта, че именно тази работа му донесе първоначалната популярност. Сега той не е доволен и от турските жени.

Най-вероятно му липсва предишното внимание, коментират турските медии. Но той получи това, което искаше - турската общественост и особено нежната му половина, се настрои срещу него.

Така например,актрисата Ханде Атаизи заяви, че това изказване на Мехмет го е направило много жалък, но най-вероятно е написано в пристъп на гняв към определена жена в живота му. Затова думите му не трябва да бъдат приемани толкова сериозно.Известен турски телевизионен водещ пък направо попита: "Съжалявам, но кой беше той?".

Топ моделът Дениз Аккая също възмутено реагира на изявленията на Алакурт. Тя нарече заключенията му несправедливи.

От своя страна Мехмет Алакурт отговори кратко на недоволните си абонати: "Приятели, аз познавам добре жените. Знам цялата им същност."

Много от последователите на актьора в социалната мрежа поискаха мнението и на екранната му партньорка от телевизионния сериал "Завръщане " - Джансу Дере. Актрисата отвърна накратко: "Не съм общувала с него дори по време на снимките.Затова няма да коментирам тази ситуация", но което Мехмет ехидно й отговори: „Момичето казва истината!"

Друга партньорка на Мехмет Акиф Алакурт от сериала "Завръщане" - Зейнеп Еронат, също не остана встрани от дискусията. "Не бях изненадана от подобни изказвания на Мехмет. Защото, докато работехме с него, всички знаехме истинските му възгледи за жените. Той

винаги е бил арогантен към дамите

и се държеше много грубо с тях. Особено нападателен бе към една от асистентките на снимачната площадка.

Той нападаше момичето, защото например дрехите му не са достатъчно изгладени, а обувките му не са почистени от праха", казва екранната майка на Съла. Попитана дали и самата тя е влизала в конфликт с актьора, Зейнеп Еронат Зейнеп казва: „Веднъж се опита, но бързо получи заслуженото."

Остава да се надяваме, че актьорът ще спре тези препирни и приеме живота си такъв, какъвто той си избра - далеч от шумния Истанбул и светската суета, коментират турските медии.

Междувременно екранната партньорка на актьора от сериала "Завръщане" - Джансу Дере, бе забелязана от репортери в квартал Бебек. Актрисата призна, че след като нейният апартамент тук бе ограбен, била принудена да промени мястото си на пребиваване. Трябвало да мине дълъг период от време, за да се върне да живее отново тук, въпреки че много обича този квартал и неговите кафенета.

Джансу съобщи добрата новина, че следващия сезон ще се върне на екрана с нов сериал. За нея нямало значение дали ще бъде показан на интернет платформата или по телевизията, най-важното е да е добър. Актрисата сподели и своите впечатления от последните проекти, които са привлекли нейното внимание.

Особено й се харесвал сериала "Имало едно време в Чукурова", в който играе Вахиде Перчин, с която е работила в поредицата "Майка", която българските зрители гледат в момента всяка делнична вечер по bTV.

На Дере й било особено приятно, че колежката й се снима в пореден качествен сериал. "Вахиде е една от най-талантливите турски актриси", споделя Джансу Дере.

Като друг добър сериал Дере посочва и "Лудият вятър", който се снима по същите места като "Завръщане". Особено впечатление й правела добрата игра на младите актьори, които буквално преживяват свои роли.

Стана ясно, че сериала "Мама" е стартирал и в Испания с изключително висок рейтинг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали