Миглена Ангелова е големият победител във VIP Brother 2016

Миглена Ангелова е големият победител в юбилейния сезон на VIP Brother! Меги остави след себе си Ути и Емануела, а четвъртото и петото място заеха Борислав и Христо.

Бляскавият финал на VIP Brother 2016 поднесе на петимата финалисти истинско цунами от емоции. Още в самото начало на живото предаване най-известната Къща отново се напълни със звезди, но бившите Съквартиранти останаха за кратко – само да вдъхнат увереност на финалистите. След това изненадите за Миглена, Емануела, Христо, Боби и Ути продължиха с емоционални обръщения от най-близките им хора, а финалистите не сдържаха сълзите си от щастие и умиление.

Христо и Борислав финишираха на пето и четвърто място. При Алекс Сърчаджиева актьорът призна, че митичната му възлюбена се казва Ружа, а Боби откровено разказа как дори не е подозирал, че може да стигне до тук в шоуто.

Красавицата Емануела зае почетното трето място, а на сцената Алекс я попита какво откровено чувства към Борислав. Еми отговори уклончиво, но майката на Боби гласува с две ръце двамата да се съберат.

Заелият второто място Ути, изказа своята благодарност към хората, гласували за него и заяви, че е щастлив от факта, че интелигентните хора все пак са му оказали голяма подкрепа.

Големият победител на вечерта Миглена Ангелова, посвети победата си на отбор „Поп-фолк” и не успя да сдържи сълзите си от благодарност към хората, които са я подкрепили.

Юбилейният сезон на VIP Brother 2016 вече е в историята, а България избра своята нова любима звезда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес