„Милан“ - „Интер, ПСВ – „Аякс“ в ефира на Макс Спорт

През уикенда феновете на футбола ще видят две от най-интересните европейски дербита – „Милан“ и „Интер“ ще изиграят първото за сезона Derby della Madonnina, а холандските ПСВ и „Аякс“ ще решат кой ще бъде едноличен лидер в Ередивизи.

Най-голямото дерби от кръга на Апенините ще се играе в събота от 21,45 часа и ще се излъчва на живо по Макс Спорт 3. Общо седем са срещите от четвъртия кръг в Серия А, които могат да се гледат на живо. Внимание заслужават още „Ювентус“ - „Верона“ в събота от 19 часа, „Болоня“ - „Рома“ в неделя от 16 ч и „Лацио“ - „Парма“ в неделя от 21,45 ч.

А девет са битките в La Liga, които ще могат да се гледат по Макс Спорт 4. Най-интересен се очертава дубоят между „Севиля“ и „Реал“ (Мадрид) в неделя от 22 ч.

В най-голямото дерби на холандския футбол пък излизат ПСВ (Айндховен) и “Аякс“ в неделя от 17,45 ч, а сблъсъкът ще се излъчва по Макс Спорт 2. Съперниците делят първите две места в подреждането с актив от 13 точки. Двубоят ще реши, кой ще е едноличен лидер след седмия кръг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт