„Милан“ отписа реванша, пуска резервите (ИНФОГРАФИКА)

Без шестима титуляри „Милан“ излиза срещу „Лудогорец“ в мача реванш от 1/16-финалите на Лига Европа, твърдят на Ботуша. Очакванията са Дженаро Гатузо, треньор на "росонерите", да направи промени в състава, който постигна класическия успех преди седмица в Разград – 3:0. На пейката ще останат Леонардо Бонучи, Давиде Калабрия, Лукас Билия, Джакомо Бонавентура, Сусо и Хакан Чалханоглу. Те ще получат почивка заради предстоящото дерби с "Рома" в Серия "А". Сблъсъкът е в неделя.

„Лудогорец“ пък излиза срещу „Милан“ за своята чест. Това заявиха от лагера на „орлите“ преди двубоя на стадион „Сан Сиро“.

„Съветвам всички да гледат мача в четвъртък – призова Ангел Петричев, изпълнителен директор в „Лудогорец“. - Тимът ще направи силен мач, както в първия двубой. Този път се надявам на късмет, да ни влязат положенията и ще стане интересно. Трябва да имаш доста висок полет на фантазията, за да очакваш да отстраниш „Милан“ след негативен резултат като този в първия мач. На мен лично ми се иска „Лудогорец“ да се представи добре и да постигнем хубав резултат, най-малкото за престиж и за клубната чест.“

28-100

С клуба за Милано замина новото попълнение Цветомир Панов, взет от „Ботев“ (Пловдив). От „жълто-черния“ клуб текат разговори с „Лудогорец“ за наем на Жоао Пауло. Бразилецът не попада в сметките на треньора Димитър Димитров. Нападателят едва ли ще играе на „Сан Сиро“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят