"Милан" се поклони до земя на Коби Брайънт

"Милан" отдаде последна чест на Коби Брайънт. Великият баскетболист, играл като дете футбол в Италия, беше известен като голям фен на "росонерите".

В двубоя за купата срещу "Торино", спечелен инфарктно с 4:2 след продължения, стадион "Сан Сиро" загасна заради Коби и 13-годишната му дъщеря Джианина. На арената заехтя вечната песен "Кой иска да живее вечно" на "Куин". Всички футболисти носиха черни ленти в знак на почит. В 24-ата минута феновете станаха на крака и започнаха бурно да ръкопляскат - Брайънт играеше с фланелка с №24.

"Израстнах като голям фен на "Милан" - каза баскетболистът в едно интервю. - Бях в Милано заедно с Марко ван Бастен, Рууд Гулит, Франк Рийкард, Паоло Малдини и Франко Барези - това беше моят отбор."

На терена "Милан" обърна "Торино", след като губеше с 1:2. В последната минута на редовното време турският национал Хакан Чалханоглу изравни. А в продълженията отново той и Златан Ибрахимович забиха още две попадения. Чалханоглу и Златан започнаха мача на пейката и чак след влизането им "росонерите" заиграха силно

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят