Милко Калайджиев става Алла Пугачова

Милко Калайджиев впечатли публиката с появата си като Тото Котуньо.

Тита оглавява рок титаните от Rainbow

Култовият фолк изпълнител Милко Калайджиев ще се превъплъти в образа на руската емблема в музиката Алла Пугачова тази вечер. Това предизвикателство се падна на певеца за втория лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода“, в чийто седми сезон той участва.

„Вече разучаваме жестовете и особеностите на Алла Пугачова заедно с Етиен и Жоро Низамов. Сигурен съм, че ще се забавлявам много в образа на певицата и ще се получи истинско шоу!“, споделя Милко Калайджиев, който впечатли публиката с появата си като Тото Котуньо в първия епизод. „Много хора мислят, че съм бил притеснен – истината е, че се чувствах чудесно, но образът е сериозен и обран, нямаше как да се развихря“, допълва певецът, който признава, че новата му визия е най-любопитна за синовете му.

В предаването днес Деси Добрева ще се присъедини към членовете на вечните ABBA, a Папи Ханс ще работи активно по хореографията на Backstreet Boys. Тита пък ще оглави рок титаните от Rainbow. Блондинката ще влезе в обувките на първи мъжки образ. Петя Буюклиева поема предизвикателството да се включи в емблематичните Трамвай № 5.

Изненада ще съпроводи появата на Мария Илиева, която ще представи една от най-колоритните певици у нас - Софи Маринова. Стефан Илчев ще се превърне в поп иконата Мадона, а Дичо запява I Believe I Can Fly на R Kelly.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл