Милош Цветкович: Йоргачевич ме нави за "Левски"

Милош Цветкович призна пред "Труд", че неговият сънародник Боян Йоргачевич го навил да дойде в "Левски". Бранителят се вслуша в съвета на "синия" вратар и подписа договор с тима от "Герена", а дни след това дебютира при успеха с 3:1 над „Сутиеска“ в Лига Европа.

"Като за първи двубой, който играем в такъв състав, се представихме добре - каза Цветкович пред „Труд“ след мача срещу черногореците. - Аз пристигнах в отбора преди около 2 седмици. Дойдох в "Левски" благодарение на моя приятел Боян Йоргачевич. Той ми обясни за клуба, успехите и историята. Каза, че всичко тук е супер и да идвам веднага. Така и направих."

Още в първия си мач за „Левски“ Цветкович останал впечатлен от феновете на тима.

"Преди мача беше напрегнато, но публиката ни помогна - каза Цветкович. - Те бяха феноменални. Създадоха уникална атмосфера."

Васил Панайотов, друго ново попълнение на "сините", заяви, че "Левски" няма да има проблеми с черногорците и във втория мач.

"Нормално е да сме фаворити и във втория мач - каза халфът. - Видя се, че сме по-класният отбор. Още повече, че в първия мач те играха по-защитно, а сега очаквам да се поотворят, което да ни даде още пространства. Естествено щеше да бъде по-добре, ако не бяхме допуснали този гол в края, но пък от друга страна това ще ни държи нащрек във втория мач".

Никола Ракойевич, треньорът на "Сутиеска", заяви, че се надява в срещата реванш все пак да се получи по-интересен мач.

"В първия двубой отнесохме три бързи гола, но все пак има надежда - каза Ракойевич. - Дано реваншът е по-интересен."

Снимка: Sportal.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ