Министърът на туризма в оставка Николина Ангелкова официално откри зимния сезон 2016/17 г. в Банско

зима, ски, лифт

Кметът на Община Банско Георги Икономов и министърът на туризма в оставка Николина Ангелкова официално откриха зимния сезон 2016/17 г. в Банско. На отриването на сезона присъства и министърът на младежта и спорта в оставка Красен Кралев, предаде "Фокус". На събитието присъстваха още представители на централната и местната изпълнителна власт, туристическия бранш, контролните органи, спортисти, медии.

Преди началото на официалната част имаше представяне на „Уникално Банско Ви посреща на централния площад“, като представители на марката „Уникално Банско“ поканиха всички жители и гости на града да вкусят от банските мезета, специалитети и вино.

Официален гост тази година е олимпийският шампион в спускането в Солт Лейк Сити 2002, Фриц Щробл. На откриването на сезона присъства и Марк Жирардели, който е петкратен носител на Световната купа. След официалното откриване на зимния сезон от кмета на Община Банско Георги Икономов небето засия от зарята, която можеше да се наблюдава от всяка точка на курортния град.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес