Министър Каракачанов: Кретенизъм е да обясняваш за тайна политика за изселване на населението от Странджа, за да се заселят мигранти

Кретенизъм е да обясняваш на възрастните животновъди от Странджа за тайна политика за изселване на населението от района, за да се заселят мигранти. Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти.

„Това е кретенизъм, идиотизъм и престъпление. Умишлено се тиражира, и то от политически фигури. Това е идиотизъм, граничещ до престъпление. Разбирам, че всяка една от партиите иска да вземе властта“, каза Каракачанов. По думите му няма никакви нелегални мигранти, превозвани от Германия или откъдето и да е от света, нощно време тайно. „Как си мислите вие, че аз като военен министър ще позволя подобно нещо. Същите тези, които най-много крякат срещу нелегалните емиграция, само до преди една година пееха либералните песнички на Брюксел - техният шеф на ПЕС и техните евродепуатти. Сега същите тези хора се правят загрижени за нацията. Айде стига с политическата простотия. Малко от малко да се чувстваме като българи. Днес си опозиция, утре ще дойдеш на власт. Не е нормално да разграждаш държавата, стига с този нихилизъм“, коментира Каракачанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България