Министър Кралев почете 45-годишнината на СУ „Ген. Владимир Стойчев”

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев почете 45-годишнината на Държавно спортно училище “Ген. Владимир Стойчев”, като поднесе цветя на паметника на генерала пред сградата на ММС, съобщиха от ведомството

“За мен е голяма чест да Ви поздравя за 45-годишнината от основаването на най-старото спортно училище в София. Пожелавам Ви да достигнете и надминете успехите на Вашите предшественици, защитавали достойно честта на България. Вие сте бъдещето на българския спорт и очакваме много от Вас. От наша страна можем да обещаем, че ще изпълним ангажиментите си да имате възможно най-добрите условия за обучение и подготовка, за да може наистина да реализирате мечтите си и да радвате целия български народ с успехите си”, обърна се към учениците министър Кралев и ги призова да не забравят наследството на патрона на училището си ген. Владимир Стойчев, който е една от най-достойните личности в семейството на българския спорт.

На събитието присъстваха още зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, директорът на спортното училище Васил Вутев, председателят на Съюза на ветераните от войните – доц. д-р Иван Сечанов, ученици и преподаватели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България