Министър Нено Димов: Няма война между президента и премиера

Няма война между президента и премиера. Понякога политическият речник е по-агресивен. Румен Радев и Бойко Борисов ще намерят начин да продължат действията си в институционален синхрон. Това каза министърът на околната среда и водите Нено Димов по Канал 3.

"Не виждам причина да си подавам оставката, докато имам подкрепа. Придържам се към програмата, която е заложена. Протестите за Пирин са политически, на партия която не можа да премине 4-процентовата бариера на последните избори", допълни Нено Димов.

"Това е атака срещу правителството в сектор "Околна среда". Ще има втори кабинков лифт в Банско само след законови процедури. Необходими са оценка на въздействието, както и инвестиционно намерение. Самите процедури ще траят месеци", добави Нено Димов.

"Витоша е изключително важна, трябва да бъде върната на София и на софиянци. Има проект, но той най-вероятно ще бъде върнат за допълнителни въпроси. Да се надяваме, че няма да има обжалване", поясни министърът на околната среда и водите.

"Няма напрежение между лидерите в Обединените патриоти - Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Няма напрежение между министъра на туризма Николина Ангелкова и вицепремиера Валери Симеонов", каза още Нено Димов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика