Миро Боксьора е самоубилият се мъж в Пловдив

Снимка: Архив

Мирослав Симеонов бил криминално проявен

Пловдивчанинът Мирослав Симеонов, по известен като Миро Боксьора, е мъжът, намерен мъртъв в подземен гараж в квартал „Мараша“ в Пловдив , съобщава Dir.bg. Трупът му беше открит с огнестрелна рана в главата тази сутрин.

Една от версиите, по които работи разследването е, че мъжът се е самоубил, заради натрупани дългове, които не можел да върне. Парите били теглени като бързи кредити.

42-годишният мъж е завършил Спортното училище в Пловдив. Известен е като хазартна натура, залагал предимно на карти. За него се твърди, че е излежавал присъди в Доминиканската република и в Испания. Името му е свързано и с други криминални регистрации у нас и в чужбина.

Негови близки твърдят, че в последно време той кандидатствал за работа и се стягал да постъпи в охранителна фирма, като дори подготвял документите си за назначаването.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив се провеждат активни процесуални и следствени действия. Работата на разследващите по цялостното документиране и изясняване на пълната фактическа обстановка около случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България