Миската Ана Иванова се крие от богат ухажор

Високопоставен ухажор от Меката на богаташите - Монако, принуди Мисис България Ана Иванова да се прибере в родния си град Варна за няколко месеца и да изчака да премине бурята от страсти.

Една от най-успешните българки в чужбина е единствената от източна Европа, приета за член на социалистическата партия на бившия френски президент Франсоа Оланд. Тя е официален гост на престижни събития както във френската част на Монте Карло, така и в кралската. По време на официална вечеря българката става обект на вниманието на богаташа, който открива адреса й и я затрупва с букети и с покани за срещи ежедневно.

Опитите й да отклони поканите му се оказали безуспешни и Мисис България вече втори месец е в родния си град.

Тя обаче ще трябва да се завърне в Монако, тъй като е специален гост на най-престижното автомобилно състезание Формула 1 в края на май, съобщава ВИП Комюникейшън.

Красавицата живее повече от 10 години в Монако, а неотдавна, по покана на президента на Ротари клуб Интернационал Монако - Леонид Жакот, тя бе официален гост на международната организация в хотел "Меридиан" Монако.

От години Мисис България организира благотворителни инициативи в чужбина с нейната асоциация, регистрирана на територията на Монако - "Monaco Dreams".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица