Мистерии с прелестната Кейт Бланшет

Хорър режисьора Илай Рот с нов филм

Джак Блек пак се прави на клоун

Хорър режисьорът и провокатор Илай Рот се протяга към широката публика с премиерното произведение “Мистерията на къщата с часовника” (“The House with a Clock in its Walls”), екранизация по изключително популярната едноименна детска хорър-книжка от 1973 г., написана от Джон Белеърс и илюстрирана от Едуард Гори. Основна актьорска атракция в този филм е прелестната Кейт Бланшет. Джак Блек също е тук и пак се прави на клоун.

“Мистерията на къщата с часовника” разказва историята на осиротелия Луис Барнавелт, който трябва да отиде да живее при чичо си Джонатан в скучен нов град и неговата странна стара къща с мистериозно тиктакащо сърце в стените й. Скоро привидно заспалата фасада на града се събужда за живот, изпълнен с магьосници и вещици, след като Луис без да иска събужда мъртвите.

Режисьор на “Мистерията на къщата с часовника” (“The House with a Clock in its Walls”) е Илай Рот (“Хотелът на ужасите”, “Лично правосъдие”), а сценарият е дело на Ерик Крипки (“Supernatural”) по романа на Джон Белеърс, илюстрован от Едуард Гори. В ролите са Джак Блек, Кейт Бланшет, Оуен Вакаро, Кайл Маклоклан, Рене Елис Голдсбери, Колийн Кемп и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино