Мистър Бачата пя на шестия рожден ден на студио "Ун Бесо" в Търново

Най-известният гръцки латино певец Нектариос Василиу пя в събота на шестия рожден ден на танцово студио "Ун Бесо" във Велико Търново. Бачата певец №1 на Гърция беше специалната изненада за трите инструкторки от клуба. Поднесоха им я всички ученици, които през годините са посещавали тренировките по салса, бачата, меренге и ча-ча в школата.

Своят рожден ден „Ун Бесо арт & денс център“ отбеляза с голяммо парти в Интерхотел „Велико Търново“. За тържеството дойдоха членове на големите салса клубове от цялата страна, които до малките часове на неделния ден танцуваха любимите латино танци.

От ранния следобед в събота, 21 януари, домакините Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева посрещаха гостите от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Плевен, Русе, Шумен, Габрово, Горна Оряховица и своите ученици от салса-клуба.

С атрактивни хореографии се представиха групите на децата и порастналите танцьори в школата. Те показаха наученото в часовете по салса и бачата. На сцената изявиха още и школите “Salsa con Miguel” и “Sofia Touch team” от София.

Нектариус Василиу, известен със сценичния си псевдоним Мистър Бачата, беше кулминацията на шоу-спектакъла. Концертът на гръцкия изпълнител нарочно беше пазен в тайна до последния момент, за да предизвика радостта на трите инструкторки. Появата му предизвика сълзи в очите на трите грации.

По време на изпълненията си, гръцката звезда танцува и с трите дами, а на дансънгът танцувални умения показаха над 300 любители на латиноритмите.

Денс клубът UN BESO е създаден от Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева през 2011г. В изминалите шест години UN BESO се утвърди като най-големия салса клуб във Велико Търново, място за забавление и социални контакти. Наред с уроците по салса, клубът отваря за болярите хоризонта към бачата, меренге, кизомба, ча-ча, мамбо и дори гръцки танци.

За петте години през школата са преминали над 1000 души, които са заразени с любовта към латино музиката, активния живот и хармонията между духа и тялото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони